Privatlivs- & Cookiepolitik

DATABESKYTTELSE

Det er vigtigt for os, at alle besøgende på vores hjemmeside føler sig trygge og sikre. Af den grund tager vi beskyttelsen af ​​dine data ekstremt alvorligt. Dette dokument indeholder omfattende oplysninger om, hvordan dine data behandles, når du bruger vores hjemmeside og online-shop.

Når vi henviser til “dine data” mener vi personoplysninger og foddata. Personlige data refererer til information, som vi kan bruge til at etablere din identitet, det være direkte eller i kombination med andre data. Dette inkluderer f.eks.: dit navn, din adresse, din e-mailadresse, dit telefonnummer, dit kunde- eller bestillingsnummer, din brugeradfærd, din IP-adresse.

Statistiske data, som vi indsamler f.eks. under et besøg på vores hjemmeside og som ikke kan linkes til din identitet, er ikke omfattet af definitionen af ​​personoplysninger.

DATA ADMINISTRATOR OG KONTAKT

Datakontrolleren som defineret i EU’s Generelle Databeskyttelsesforordning (“GDPR”) er:

ZOLES® c/o Sko My Feet ApS

Nørre Torv 14

Espergærde Centret

3060 Espergærde

Tlf. +45 53552800

E-mail service@shoemyfeet.com

(herefter benævnt ” ZOLES®”, “vi” eller “os”)

DATA VED BESTILLING OG KØB

Hvis du bestiller via vores online-butik eller via telefon, indsamler vi din bestilling eller købsdata.

Derudover opretter vi for hver kunde en kundekonto, hvor ovenstående data gemmes.

Vi behandler dine data for at gøre det muligt for os at håndtere din ordre, sende dig din ordre og behandle eventuelle returneringer, klager og garantisager. Vi behandler også dine data for at overholde lovbestemte opbevaringsforpligtelser.

Retsgrundlaget for den foregående databehandling er behandling af kontraktens opfyldelse eller prækontraktive skridt i henhold til art. 6 (1) b) GDPR eller på grundlag af en berettiget interesse i henhold til art. 6 (1) f) GDPR.

MIN KONTO

For at bestille en ordre hos os skal du oprette en online kundekonto.

Vi behandler dine data, så du:

  • Har et overblik over tidligere ordrer,
  • Får en mere komfortabel og ligetil indkøbsoplevelse,
  • Kan se dine personlige data og
  • Kan følge fremskridtene i dine ordrer.

Retsgrundlaget for den foregående databehandling er behandling af kontraktens opfyldelse eller prækontraktive skridt i henhold til art. 6 (1) b) GDPR.

DIN KONTAKT DATA OG NOTIFIKATIONER

Du har mulighed for at kontakte os. I den forbindelse behandler vi dit telefonnummer, dit mobilnummer og / eller din e-mailadresse udelukkende med det formål at kommunikere med dig, f.eks. for at vi kan kontakte dig, hvis vi har spørgsmål vedrørende din ordre. At give disse oplysninger er frivilligt, men det gør kommunikationen relateret til ordrer meget lettere. Hvis du ikke giver disse oplysninger, kan vi ikke kontakte dig, hvis vi har spørgsmål.

Retsgrundlaget for den foregående databehandling er behandling af kontraktens opfyldelse eller prækontraktive skridt i henhold til art. 6 (1) b) GDPR.

BETALINGSDATA

Vi tilbyder betalingsmetoder med kreditkort eller betalingskort. Afhængigt af hvilken betalingstype du vælger i ordreprocessen, videresender vi betalingsdata, der er indsamlet på dette tidspunkt, til det finansielle institut, der har ansvaret for betalingen, og enhver betalingstjenesteudbyder, der er instrueret af os eller til den valgte betalingstjeneste til håndtering af betalinger. Uden disse betalingsdata og disse betalingsudbydere kan betalinger og kontrakter ikke behandles.

Retsgrundlaget for den foregående databehandling er behandling af kontraktens opfyldelse eller prækontraktive skridt i henhold til art. 6 (1) b) GDPR.

DATABEHANDLING MED HENSYN TIL AT DESIGNE DIN INDLÆGSSÅLER

Din fødselsdag

Du skal angive din fødselsdato i registreringsprocessen. Vi bruger dataene i processen til at modellere dine tilpassede indlægssåler. Alderen er en af ​​flere parametre, der bestemmer indlægssålens hårdhed / blødhed.

Retsgrundlaget for den foregående databehandling er samtykke i henhold til art. 6 (1) a) GDPR.

Konkurrencer og undersøgelser

Hvis du deltager i en af vores undersøgelser, bruger vi dine data til markedsundersøgelser og opinionsundersøgelser. Vi anvender data udelukkende til interne formål på anonymiseret basis. Hvis undersøgelser undtagelsesvis udføres anonymt, vil personoplysningerne kun blive indsamlet med dit samtykke. Databeskyttelseslovgivningen gælder ikke for anonyme undersøgelser.

I sådanne usædvanlige tilfælde, hvor personoplysninger indsamles, er retsgrundlaget for ovennævnte databehandling dit samtykke i henhold til Art. 6 (1) sætning 1 a) GDPR.

I forbindelse med konkurrencer bruger vi dine data til at lede konkurrencen og anmelde vindere. For detaljerede oplysninger henvises til vilkårene for deltagelse for den respektive konkurrence.

Retsgrundlaget for den foregående databehandling er Art. 6 Abs. 1 b) GDPR.

Nyhedsbreve – MailChimp

Hvis du tilmelder dig et af vores nyhedsbreve, bruger vi de data du giver med dit udtrykkelige samtykke til at sende det respektive nyhedsbrev. Nyhedsbrevet indeholder aktuelle tilbud og oplysninger fra ZOLES. Det personlige nyhedsbrev indeholder interessante tilbud, trends, kampagner, tips og frivillige meningsmålinger. Dine kundedata samt din købs- og klikadfærd er analyseret. Vores nyhedsbrev bliver udsendt vha. MailChimps platform. Du kan læse om MailChimps sikkerhedspolitik her

Retsgrundlaget for den foregående databehandling er dit samtykke i henhold til Art. 6 (1) a) GDPR.

DATA OM INTERESSER

Hvis du bestiller hos os, køb noget fra os eller interagere med vores hjemmeside, lærer vi om produkter, produkttyper, mærker, stilarter og emner, som du er interesseret i. Du kan f.eks. Placere produkter på din ønskeliste, søge til produkter eller gentagne gange besøge et bestemt område i online-butikken. Dette hjælper os med at forbedre din indkøbsoplevelse permanent og gøre den kundevenlig, skræddersyet og personlig. De oplysninger, du giver sammen med de oplysninger, der genereres automatisk, bruges til at oprette reklamemateriale, der er skræddersyet til dig og dine interesser. Vi bruger også dine data i forbindelse med dataanalyser og markedsundersøgelser.

Retsgrundlaget for den foregående databehandling er en legitim interesse i henhold til art. 6 (1) f) GDPR.

NÅR DU BESØGER VORES HJEMMESIDE

COOKIES

Vi bruger cookies på forskellige sider for at gøre besøget på vores hjemmeside til en attraktiv oplevelse og for at muliggøre brugen af ​​visse funktioner. Cookies er små tekstfiler, der er gemt på din enhed, og gemmer visse indstillinger og data, der udveksles med vores system via din browser. Du kan læse om hvad en Cookie er her

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Hvordan du blokerer/sletter cookies afhænger af hvilken browser du bruger. Se vejledninger her for specifikke browsere:

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

ANNONCERING VHA. TREDJEPART

Vi modtager information fra udvalgte af onlineannonceringsnetværk som Google eller Facebook og dataudbydere, der udfører salgsfremmende aktiviteter på vores vegne eller i samarbejde med os (herefter benævnt “Reklamepartnere”).

Oplysningerne, som vi modtager fra Annoncepartnere, omfatter information og statistikker om demografi (som alder, køn, region), enheds- og adgangsdata samt vores brugeres interesser. Disse oplysninger kan hjælpe os med at forstå vores brugere bedre, f.eks. I forbindelse med kundestrukturanalyser og brugersegmentering. Vi modtager kun aggregerede, krypterede data eller data, der er anonyme for os. Vi kan ikke allokere dataene til en bestemt person, og især ikke en bestemt bruger.

Retsgrundlaget for den foregående databehandling er en legitim interesse i henhold til art. 6 (1) f) GDPR.

Facebook

Til markedsføringsformål bruger vores hjemmeside såkaldte re-marketingtags (også kendt som „Facebook-pixel“) fra det sociale netværk Facebook, en tjeneste fra Facebook Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, California 94025, USA („Facebook“). Når du besøger vores hjemmeside, bliver der skabt en forbindelse mellem din browser og en Facebookserver gennem disse tags. På den måde får Facebook fat i den information, som din IP-adresse har brugt til at tilgå vores hjemmeside. I tilfælde af, at personhenførbare data skulle blive overført til USA, har Facebook underlagt sig EU-US Privacy Shield. Facebook bruger denne information til at forsyne os med statistiske og anonyme data om den almindelige brug af vores hjemmeside samt til en effektivitetsmåling af vores Facebook-reklamer („Facebook-Ads“).

Hvis du er medlem af Facebook, og hvis dine privatlivsindstillinger i Facebook tillader det, kan Facebook sætte informationerne fra os i forbindelse med din medlemskonto og bruge dem til den målrettede kobling af Facebook-Ads. Du kan til hver en tid gennemse og ændre privatlivsindstillingernepå din Facebook-profil.

Google Analytics

Vores hjemmeside bruger Google Analytics, en webanalysetjeneste fra Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Google Analytics bruger cookies og lignende teknologier til at analysere og forbedre vores hjemmeside baseret på din brugeradfærd. Dataene, der produceres i denne sammenhæng, kan overføres til og gemmes på en server i USA af Google til analyse. Skulle personoplysninger blive overført til USA, har Google tilmeldt sig EU-US Privacy Shield. Men før brugsstatistikken analyseres, bliver din IP-adresse forkortet, hvilket betyder, at din identitet ikke kan spores. Til dette formål er Google Analytics blevet udvidet med koden “anonymizeIP” på vores hjemmeside for at sikre den anonymiserede samling af IP-adresser.

For yderligere oplysninger, se Googles privatlivspolitik.

Google Ads

Vi implementerer Google Ads, som gør det muligt for os at bruge reklamemedier (kendt som Google Ads) på eksterne websteder for at gøre opmærksom på vores attraktive produktsortiment. På grundlag af data fra reklamekampagnerne kan vi bestemme succesen med de enkelte reklameforanstaltninger. Ved at gøre det forfølger vi interesse for at vise dig reklame, der er af interesse for dig, hvilket gør vores hjemmeside mere interessant for dig og opnår en rimelig beregning af reklameudgifter.

Retsgrundlaget for behandlingen af ​​dine data er en legitim interesse i henhold til Art. 6 (1) sætning 1 f) GDPR. Yderligere oplysninger om databeskyttelse hos Google findes her: https://policies.google.com/privacy og https://services.google.com/sitestats/en.html. Alternativt kan du besøge webstedet for Network Advertising Initiative (NAI) på http://www.networkadvertising.org. Google har tilmeldt sig EU-US Privacy Shield.

YouTube

Vi har integrerede videoer på vores hjemmeside, der er gemt med YouTube og kan afspilles direkte fra vores hjemmesider. YouTube er en multimedietjeneste af YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA (“YouTube”), et koncernselskab af Google LLC, 1600 Amfiteater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Skulle personoplysninger blive overført til USA, har Google og gruppeselskabet YouTube tilmeldt sig EU-US Privacy Shield. Retsgrundlaget er Art. 6 (1) sætning 1 f) GDPR, baseret på vores legitime interesse for integrationen af ​​video- og billedindhold.

Yderligere oplysninger findes i Googles privatlivspolitik, der gælder for YouTube.

SÅ LÆNGE HAR VI DINE DATA

Vi opbevarer kun personlige data, så længe det er nødvendigt for opfyldelse af kontraktlige eller lovbestemte forpligtelser, for hvilke vi har indsamlet dataene. Derefter sletter vi dataene straks, medmindre vi stadig kræver dataene til bevisoptagelse i henhold til civilret frem til forældelsens udløb eller på grund af lovbestemte opbevaringsperioder.

For dokumentation er vi forpligtet til at gemme kontraktlige data i yderligere tre år efter årets udgang, hvor forretningsforbindelsen med dig ophører. Eventuelle krav i henhold til den lovbestemte forældelsesfrist bliver tidspærret tidligst på dette tidspunkt.

Herefter kan vi stadig gemme nogle af dine data af regnskabsårsager. Vi er forpligtet til at gøre det på grund af lovmæssige dokumentariske forpligtelser i henhold til den danske handelslov, indkomstskattelov, bankloven, hvidvaskningsloven og værdipapirhandelsloven. Perioderne for opbevaring af dokumenter, der er fastsat deri, omfatter to til ti år.

INDSIGT OG KLAGER

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Zoles@shoemyfeet.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

DATASIKKERHED

Vi opretholder up-to-date tekniske foranstaltninger for at garantere datasikkerhed, især for at beskytte dine personlige data mod risici fra dataoverførsler og videregivelse til tredjepart. Disse er til enhver tid tilpasset de respektive teknikker. Vi bruger Standard Secure Sockets-laget (SSL) til at beskytte de personlige data, du angiver på hjemmesiden. Dette krypterer de data, du indtaster.

ÆNDRINGER TIL PRIVATPOLITIKKEN

Vi opdaterer lejlighedsvis denne privatlivspolitik, for eksempel når vi ændrer vores hjemmeside, eller de lovbestemte ændringer ændres.

ZOLES® – sidst revideret: Februar 2019