Skip to main content

Handelsbetingelser

1. Levering/fragt

ZOLES bestræber sig på at sende bestillingen inden for 5 hverdage efter modtagelsen af bestilling. ZOLES sender som udgangspunkt til forhandleren hvori sålerne er bestilt igennem, med mindre der er bestilt anden leveringsform.

ZOLES er ikke ansvarlig for forsinkelser eller manglende levering af varer, der skyldes en handling eller begivenhed uden for ZOLES’ kontrol.

Afhentning i ZOLES’ egne klinikker skal ske efter aftale og er som udgangspunkt gratis.

Leveringen vil ske med PostNord enten til pakkeboks/shop eller til hjemmeadressen. Forsendelse til pakkeboks/shop koster 45 kr. og til hjemmeadressen kr. 65.

2. Priser og betaling

Alle priser er opgivet i DKK og inkl. 25 % dansk moms.

Du kan betale med VisaDankort, Visa, MasterCard samt MobilePay. Hvis du har et VisaDankort, er det Visa-delen af kortet, du betaler med. Derudover kan du betale med ApplePay og GooglePay. Da ZOLES producere specialfremstillede produkter der først designes og produceres når kunden har bestilt produktet, opkræver ZOLES pengene for købet af bestilling.

Køber du via forhandler, er det forhandlerens betalingsordning du benytter.

3. Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde dit køb, hvis fortrydelsen sker indenfor 24 timer efter bestilling. Fortrydelsen skal ske skriftligt på mail til zoles@zoles.eu med titlen Fortrydelse i emnefeltet. Sker annulleringen efter de 24 timer, vil der blive opkrævet 150 kr. i miljøafgift, da produktionen af indlægssålerne vil være påbegyndt.

4. Returnering

Som udgangspunkt er vi ikke forpligtet til at give returret, da vores produkter er individuelt produceret til den enkelte kunde og derfor ikke kan sælges igen, jfr. forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2, nr. 3. Men ZOLES har valgt at tilbyde en returret i 30 dage efter modtagelsen af varen med en købsrefundering af varens pris fratrukket kr. 150 i miljøgebyr. Du afholder selv udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved fuld returnering refunderes kun beløbet for standard leveringsgebyret. Ved returnering af dele af en ordre bortfalder refundering af leveringsgebyret.

I tilfælde af at penge skal gives retur, vil beløbet blive tilbagebetalt på kortholderens kort hurtigst muligt. ZOLES forbeholder sig retten til at ekskludere kunder der udnytter vores returneringspolitik og ligeledes karantænesætte kunder der har returneret såler i 90 dage. 

Derudover er forbrugeraftaleloven gældende.

Returadresse

ZOLES ApS, Højvangen 13, 3060 Espergærde

Kunden kan kun få returneret prisen på sålerne og ikke for konsultationen og scanningen foretaget i en ZOLES butik.

Er købet af ZOLES såler foretaget via en 3. part skal alt returnering foretages via 3. part.

5. Returnering af sko

Returvarerne skal være i samme stand som ved modtagelsen, og alle prismærker og tags skal stadig sidde på.

Når du skal prøve, om skoene passer, skal du gøre det på et tæppe eller et andet blødt underlag, så sålerne ikke bliver slidte og får mærker. I så fald kan vi ikke tage skoene retur.

Hvis varen har været brugt, kan ZOLES af sundheds- og sikkerhedsmæssige årsager ikke sælge varen igen. Varens værdi fastsættes derfor til 0 DKK.

Alle returvarer skal sendes forsvarligt tilbage i den originale æske/emballage (med mindre der er tale om en reklamation). Der må ikke sættes labels/etiketter uden på skoæsken.

Vi returnerer det beløb du har betalt fratrukket leveringsgebyret, når vi har modtaget returvaren.

Vi refunderer med samme betalingsmiddel, som du brugte til din bestilling, medmindre der er aftalt andet.

6. Reklamation

ZOLES yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamation omfatter fabrikations- og materialefejl, som du konstaterer ved normal brug af varen. Det er dog betinget, at det er berettiget at reklamere og at det sker indenfor rimelig tid efter at man har opdaget fejlen. Alle varer der skal reklameres sendes til returadressen jf. punkt 4. Reklamationen skal begrundes. Er sålerne gået i stykker grundet slid, omfattes dette ikke af reklamationsretten. Er sålerne gået i stykker grundet misligholdelse af sålerne, omfattes dette ikke af reklamationsretten. Er fejlen sket grundet forkert anvendelse af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, omfattes dette ikke af reklamationsretten. For såler med begrænset holdbarhed, såsom til sportsbrug, er din klagemulighed afgrænset af holdbarhedsperioden. Du kan reklamere indenfor “rimelig tid” efter du har opdaget manglen ved varen.

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage. Vi kan ikke refundere varer, der ikke har været forsvarligt indpakket ved forsendelse.
Vi modtager ikke varer der er sendt uden forudgående aftale. Ved reklamation kontakt zoles@zoles.eu.

7. Klage

En klage over en vare købt hos ZOLES ApS kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal til bilæggelse af tvister kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særligt relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives via Europa Kommissionen her. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse: zoles@zoles.eu.

Handelsbetingelserne blev opdateret pr. 19. april 2024.