Skip to main content

Såler til badminton

Designes specifikt til badminton og den individuelle spillers behov for komfort, korrigering og kontrol af foden under sportens belastning.

Såler designet specielt til badminton og dig

Badminton er hurtige retningsskift, hop med landing på det yderste af hælen og stort pres på forfoden. 

ZOLES såler til badminton laves med ekstra stødabsorbering i hæl og forfod for aflastning, samt støtte under midtfoden så foden og anklen ikke kommer ud i  yderpositioner og foden ikke glider frem i skoen.

Vores indlægssåler til badminton er designet af fageksperter og testet på både professionelle idrætsfolk, eliteudøvere og motionister.

Vi ved, at en skade kan være irriterende og koste dig dyrt. Med ZOLES indlægssåler bliver du korrigeret og stabiliseret. Du mindsker risikoen for skinnebensbetændelser, forfodssmerter, lændebelastning samt skader i knæ og akillessenen. Vores såler understøtter dine bevægelser, hvad enten det er hurtige sideskift, spurt eller bratte stop.

Prøv at scanne foden her

Anbefaling!

Mit skifte til ZOLES såler har været meget positivt. Jeg har før hen haft problemer med såler der ikke har været særlig holdbare og mistet sin funktionalitet relativ hurtigt, og det må jeg sige det er ikke oplevelsen med ZOLES.

Jeg spiller selv badminton og synes sålerne fungere super godt, også selvom jeg træner mange gange om ugen. Alt i alt er jeg meget tilfreds med sålerne.

Oskar Tømming Larsen
YONEX Peter Gade Academy

Forebygger skader

Giver komfort og reducerer risikoen for skader

Mere støddæmpning

Øger stødabsorberingen og skåner kroppen

Personlig tilpasning

100% optimeret til dine fødder, dit spil og til din komfort på banen.

I samarbejde med YONEX Peter Gade Academy i København har vi designet sålerne til badminton. Under forløbet lærte vi om bevægelsesmønsteret hos spillerne på banen, og hvilke udfordringer de oplever under deres spil på det hårde underlag. Efter flere testforløb med spillerne fandt vi det bedste design, der tager hensyn til friktionen i skoen, det hårde underlag og slagene mod forfoden. ZOLES sponsorerer stadig såler til Akademiet.

Læs mere om ZOLES sålen
Kontakt os