Skip to main content

OM ZOLES

Vores fødder er unikke, og vores behov er individuelle, men det fodtøj vi går i er standard. ZOLES er en dansk teknologi- og softwarevirksomhed. Vi er eksperter i 3D-scanning og 3D-print af specialdesignede indlægssåler, og vi er kendte for vores AI-software. Vores dybe viden om biomekanik har givet os en særlig førerposition. ZOLES indlægssåler er til dig, som ønsker at øge bevægelseskomforten, reducere gener og minimere risiko for skader og uheldige belastninger. 

ZOLES indlægssåler er designet af fageksperter og testet på både professionelle idrætsfolk, eliteudøvere og motionister. Vores såler understøtter dine bevægelser, hvad enten det er hurtige sideskift, spurt, vægtløft eller bratte stop. Vi ved, at en skade kan være irriterende og koste dig dyrt. Med ZOLES indlægssåler bliver du korrigeret og stabiliseret. Du mindsker risikoen for skinnebensbetændelser, forfodssmerter, lændebelastning samt skader i knæ og akillessenen. 

Sport | Biomekanik | Kunstig intelligens | 3D-scan | 3D-print | Indlægssåler

Vi kender til din sportsgren, og vi forstår de udfordringer, du og dine fødder kan have. Men fødder og behov er forskellige – og de bør analyseres individuelt. Sammen med programmører og specialister inden for fysioterapi og biomekanik, har vi udviklet et af verdens bedste og mest gennemtestede AI-software. Inden vi printer dine nye indlægssåler, 3D-scanner vi dine fødder. Her får vi øje på, om du er platfodet, overpronerer eller måske hypermobil. Det kan også være, du har et fysisk krævende arbejde og har fået nedsunken forfod på grund af belastningen. En korrekt designet indlægssål reducerer dine gener og forhindrer yderligere belastninger.

ZOLES er en dynamisk iværksættervirksomhed i vækst. Ligesom vores kunder, er vi ambitiøse, grundige og målrettede. Vi danner partnerskab med de dygtigste forhandlere, sportsfolk og klubber, og vi er i gang med at positionere os endnu tydeligere over for sportssegmentet. Det er lykkedes os at tiltrække kapital fra vækstorienterede investorer, og vores nye strategi vil bringe vores teknologi, software og såler ud på baner, løberuter og stadions – i hele Danmark og udlandet.