Skip to main content

Såler til fodboldspillere

Designet specifikt til fodbold og til den enkelte spillers behov for komfort, korrigering og kontrol af foden under spillets højintense belastning.

Såler designet specielt til fodboldspillet og dig

I fodbold er der sideskift, hop og intense løb på hårdt underlag (kunstbaner og tørre græsbaner). Det belaster især hælen, akillessenen og skinnebenet og kan give betændelse i de dele.

Vi laver sålerne med en hælkappe og en mindre svangstøtte der centrerer hælbenet og reducerer træk og vrid i akillessenen samt stabiliserer bagfoden.

Fodboldstøvler sidder stramt til foden, og der er minimal stødabsorbering. Med 3D-print kan vi lave en god stødabsorbering på den minimale plads, der er i støvlen. Det mærkes især, når støvlehælen rammer jorden og stødet forplanter sig op igennem hæl til skinneben, knæ og ryg.

Prøv at scanne foden her

Kunstbanerne er en udfordring især for de unge spillere

Når man spiller fodbold på en kunstbane, forplanter de mange hårde stød sig op gennem hælen til skinneben, knæ og ryg. Det giver problemer, især for teenagere, hvor hælen ikke er færdigudviklet, så de får typisk smerter i hælområdet (medicinsk kaldet Severs syndrom)

Ekstra stødabsorbering
ZOLES såler afhjælper problemet. Sålen bliver lavet med ekstra stødabsorbering under hælen og en dynamisk svangstøtte, der understøtter bagfoden og centrerer hælbenet.

Forebygger skader

Giver komfort og reducerer risikoen for skader

Mere støddæmpning

Øger stødabsorberingen og skåner kroppen

Mindsker knæproblemer

Reducerer belastningen på knæleddene

Færre problemer

Nedsat risiko for akillessene- og skinnebensbetændelse

Jeg er utrolig glad for ZOLES, da jeg havde nogle problemer med min hæl og under foden. Efter jeg har spillet med ZOLES, har jeg ingen problemer haft. De måler din fod, så den sidder perfekt og tilpasser sig. Så jeg kan klart anbefale det, hvis man døjer med små problemer.

Rezan Corlu
Professionel Fodboldspiller i Lyngby Boldklub

Klubaftaler

ZOLES har flere klubaftaler med fodboldklubber.

Skal din fodboldklub også have en klubaftale, så kontakt os for at høre mere.

Kontakt os