Skip to main content

Universal komfort og støtte til alle uanset livsstil

ZOLES indlægssåler er designet til at maksimere din komfort og minimere træthed, uanset hvordan din dag ser ud.

Opdag den perfekte balance

Fremmer en sundere fodstilling og bevægelse gennem din daglige rutine.

I en verden, hvor hver dag bringer nye udfordringer, forstår ZOLES vigtigheden af at have et solidt fundament. Vores 3D-printede såler tilbyder den ultimative balance mellem komfort og støtte, designet til at møde de unikke behov hos voksne i alle aldre og livsstil. Uanset om du er en ivrig vandrer, en travl forretningsperson, eller en forælder på farten, har ZOLES sålen, der passer til dit liv.

Ved hjælp af 3D-scanningsteknologi og avanceret biodynamisk analyse skaber vi såler, der er lige så unikke som du.

Fra morgen til aften: Uovertruffen komfort

ZOLES såler er designet til at maksimere din komfort og minimere træthed, uanset hvor din dag tager dig. Med dynamisk støtte og overlegen affjedring, vil dine fødder føle sig friske og energiske, fra den første kop kaffe til aftenens afslapning. Det er den daglige forbedring, du kan føle – og stole på.

Prøv at scanne foden her

Korrigering og støtte af din fodstilling

Falder din fod for meget indad eller har du en høj vrist, så kan det give problemer. En “skæv” fodstilling kan trække videre op gennem kroppen og give smerter og ubehag i knæ, hofte og lænd. 

Hver ZOLES sål er skræddersyet til din fods unikke struktur og biomekanik. Det sikrer, at din fod får en korrekt støtte og balance, hvilket er essentielt for at undgå overbelastning og ubehag.

Skabt til dig

ZOLES’ specialfremstillede såler er skabt for at afhjælpe en bred vifte af fodrelaterede udfordringer ved at tilbyde individuel støtte og korrektion, baseret på den enkelte fods unikke struktur og behov. 

ZOLES inviterer dig til at opleve forskellen, som skræddersyede, 3D-printede såler kan gøre for din hverdag. Scan dine fødder i dag for at opdage, hvordan vi kan hjælpe dig med at gå, løbe, og leve med større komfort og støtte.

Smertefri bevægelse

ZOLES specialdesignede indlægssåler sikrer individuel støtte for aktiv og smertefri bevægelse.

Stødabsorbering

Øger stødabsorbering og skåner fødder, knæ, ben og ryg. 

Et godt match

Det er vigtigt, at sålen og fodtøjet er et godt match, da begge dele skal understøtte foden i dets bevægelse.

“Sålerne gør at jeg kan gå i sandalerne hele dagen, uden at få ømme fødder.”

Anne-Grethe Andersen