FIRMAAFTALER


ET SUNDHEDSTILBUD FOR FIRMA OG MEDARBEJDER Et par indlægssåler til medarbejdere, der går eller står meget i løbet af dagen, kan gøre underværker for personens velbefindende. En god indlægssål medvirker til færre smerter i ryg, hofte, ben og fødder hos den enkelte medarbejder og giver dermed færre sygedage, så det kan betale sig at investere i et par indlægssåler fra ZOLES.

Nogle menneskers fødder giver dem store udfordringer i dagligdagen, og de fleste af os får problemer med fødderne, jo ældre vi bliver; nedsunken forfod der skal løftes, svang der skal en støtte under, hælsporer der skal have støddæmpning og så videre.

Indtil nu har speciallavede såler til den enkelte person været dyre at fremstille og kun noget, som man kunne få lavet hos specialister. Med vores banebrydende nye teknologi er det blevet nemt og billigt at få lavet såler efter mål og behov. Vi tilbyder en firmaordning, hvor jeres medarbejdere kan få lavet indlægssåler, der passer til deres fødder, sko og behov. Vi kommer ud til jer og servicerer jeres medarbejdere; måler fødder og sko og konsulterer omkring udfordringer og behov ift. fødderne og såler.
Prisen for servicen og et par såler er 479 kr. ex moms*, som vi fakturerer jeres firma.

*200 kr. ekstra, hvis der skal læder på. Læderet kan være nødvendigt i visse tilfælde, f.eks. hvis personen har meget følsomme fødder eller går med bare fødder i skoene.

MED ZOLES KAN DU HJÆLPE DINE KOLLEGAER MED:

  • Trætte og ømme ben
  • Knæproblemer
  • Rygproblemer
  • Hovedpine
  • Akillesseneproblemer
  • Skinnebensbetændelse

Vi aftaler et tidsrum på en fast dag i måneden, hvor en konsulent fra ZOLES kommer til virksomheden og servicerer de medarbejdere, der er tilmeldt den dag. Vi tilbyder også at jeres medarbejdere kan komme direkte til os eller vores samarbejdspartnere og få taget mål til sålerne. Konsulenten kommer retur ugen efter med sålerne, der afprøves og godkendes af medarbejderen.

Vil du også give dine kollegaer og medarbejdere bedre vilkår? Så kontakt os i dag på 53552800 eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig.
Facebook