Skip to main content

ZOLES til Badminton – old

ZOLES såler kan designes specifikt til badminton sporten og den individuelle atlets behov. ZOLES indlægssåler bidrager med komfort, korrigering og kontrol af foden og dens stilling under badmintonsportens højintens belastning.

SÅLER DESIGNET SPECIELT TIL DIG OG BADMINTON

Vores fødder er unikke, og vores behov er individuelle, men det fodtøj vi går i er standard. ZOLES er en dansk teknologi- og softwarevirksomhed. Vi er eksperter i 3D-scanning og 3D-print af specialdesignede indlægssåler, og vi er kendte for vores AI-software.

Vores dybe viden om biomekanik har givet os en særlig førerposition. ZOLES indlægssåler er til dig, som ønsker at øge bevægelseskomforten, reducere gener og minimere risiko for skader og uheldige belastninger. 

ZOLES indlægssåler til badminton er designet af fageksperter og testet på både professionelle idrætsfolk, eliteudøvere og motionister. Vores såler understøtter dine bevægelser, hvad enten det er hurtige sideskift, spurt eller bratte stop.

Vi ved, at en skade kan være irriterende og koste dig dyrt. Med ZOLES indlægssåler bliver du korrigeret og stabiliseret. Du mindsker risikoen for skinnebensbetændelser, forfodssmerter, lændebelastning samt skader i knæ og akillessenen.

ANBEFALING

Mit skifte til ZOLES såler har været meget positivt. Jeg har før hen haft problemer med såler der ikke har været særlig holdbare og mistet sin funktionalitet relativ hurtigt, og det må jeg sige det er ikke oplevelsen med ZOLES. Jeg spiller selv Badminton og synes sålerne fungere super godt, også selvom jeg træner mange gange om ugen. Alt i alt er jeg meget tilfreds med sålerne.

Oskar Tømming Larsen
YONEX Peter Gade Academy

HVAD ER SPECIELT VED SÅLER TIL BADMINTON

Få støtte under midtfoden så foden og anklen ikke kommer ud i yderpositioner eller glider frem i skoen og skader forfod og tæer.

ZOLES såler til badminton laves med ekstra stødabsorbering i hæl og forfod for aflastning.

Sålerne bliver lavet 100% til dine fødder og til dine udfordringer. Vi forsøger altid at optimere dit spil ved at skadesreducerer og øge din komfort på banen.

SÅLER DESIGNET I SAMARBEJDE MED YONEX PETER GADE ACCADEMY

I samarbejde med YONEX Peter Gade Academy i København har vi designet sålerne til badminton sporten. Under forløbet lærte vi om bevægelsesmønsteret hos spillerne på banen og hvilke udfordringer de oplever under deres spil på det hårde underlag. Efter flere testforløb med spillerne fandt vi det bedste design der tager hensyn til friktionen i skoen, det hårde underlag og slagene mod forfoden. Projektet havde stor succes, både hos os og spillerne. ZOLES sponsorerer stadig såler til Akademiet.

LÆS MERE OM ZOLES SÅLEN

KLUBAFTALER MED BADMINTONKLUBBER

ZOLES har flere klubaftaler med Badmintonklubber, se om din klub er på listen.

SE OM DIN KLUB HAR EN KLUBAFTALE