TIL DIG SOM SPILLER FODBOLD


Trænger du til bedre støtte og mere støddæmpning i dine fodboldstøvler?
FORDELENE MED ZOLES

  • Mere støddæmpning
  • Mindsker knæproblemer
  • Forebygger skader
  • Færre akillesseneproblemer & skinnebensbetændelse
  • Passer perfekt til alle typer af fodboldsstøvler

ET FAVORABELT TILBUD TIL FODBOLDSPILLEREN


Mange fodboldspillere oplever store problemer med ankler og knæ, hvilket oftest skyldes, at der ikke er nok støddæmpning i deres fodboldstøvler. Og det er ligegyldigt, om du er fodboldspiller på højt plan eller på hobby-plan. En fodboldstøvle har nemlig ingen svang eller støtte, og når du løber rundt på en hård fodboldbane, sendes der stød op gennem ben og krop. Og det er blot værre på kunstgræs, som er endnu hårdere.

En god indlægssål i fodboldstøvlen støtter og virker støddæmpende, hvilket medvirker til færre smerter i ankler, knæ, hofte og ryg. Pga. fodboldstøvlers smalle læst, er det ikke muligt at få almindelige indlægssåler til at passe, men indlægssåler fra ZOLES bliver skræddersyet til dine fodboldstøvler, fødder og dit behov. Når dine sko er tilpasset dine fødder ved hjælp af den rigtige sål, er det med til at forbedre din performance på banen.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi specialdesigner din sål, så ring til os på tlf. 53 55 28 00 eller book tid til opmåling af såler ved at klikke på linket nedenfor. Medbring dine fodboldstøvler, så vi kan foretage den korrekte opmåling.


BOOK TID

VI KOMMER UD TIL KLUBBERNE

Er I en fodboldklub, hvor flere spillere kunne bruge indlægssåler. Så kontakt os i dag på 53552800 eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig.

Vi kommer ud til klubber, der gerne vil give deres spillere mulighed for at perfome endnu bedre. Ikke alene vil deres performance forbedres, sålerne vil også forebygge skader.

Facebook