SÅLER TIL PLATFOD OG HULFOD
ET GODT TILBUD TIL DIG, SOM ER PLATFODET ELLER HULFODET
Størstedelen af vores kunder besøger os i forbindelse med platfod og hulfod.

Ved platfod er fodens svangbue fladet ud og foden falder indad, så man ikke kun støtter på hælen og forfoden men også på mellemfodens inderside.

Ved hulfod har man en høj vrist og øget svanghøjde, hvor der nærmest ingen belastning er under mellemfoden. Hælen vil ofte være indaddrejet og forfoden falder indad. Desuden har man en tendens til at krumme tæer og har en stram akillessene. Nogle oplever ingen synlige symptomer eller gener, mens andre oplever svære gener, hvor nerverne i foden føles belastede.

Er du platfodet eller hulfodet kan du opleve smerter under hælen, løberknæ, skinnebensbetændelse, problemer med akillessenen eller gener i svangen. En god indlægssål fra ZOLES afhjælper dig og dine fødder, virker støttende og medvirker til færre smerter i fødder og ankler, så du ikke oplever samme ømhed efter en lang dag. Indlægssåler fra ZOLES bliver skræddersyet til dine sko, fødder og dit behov, og vi kan ligeledes tilpasse sålens fasthed, stødabsorbering og smidighed ud fra vægt, behov og udfordringer.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi specialdesigner din sål, så ring til os på tlf. 53 55 28 00 eller book tid til opmåling af såler ved at klikke på linket nedenfor.

MED ZOLES KAN DU FÅ HJÆLP TIL

  • Tilpasning af svang
  • Hævning af midtfoden
  • Ekstra støddæmpning
  • Ømme fødder
  • Akillesseneproblemer
  • Løft af forfoden

FÅ ET PAR ZOLES

Book tid til opmåling hos ZOLES i Espergærde og få et par ZOLES til 599 kr.
Det er uforpligtende at booke tid til opmålingen. Du betaler, først når du modtager dine såler.

Book tid til opmåling

Hvornår vil du komme?


Facebook