OM ZOLES


I den ideelle verden, ville alle mennesker have individuelt tilpassede sko. Det er bevist at være bedst for din krop, knogler og holdning når de fodtøj er tilpasset den enkelte. Men i den virkelige verden er sko er lavet ud fra én standardform, selvom dine fødder er forskellige fra sidemandens. Længden, bredden og formen på din venstre fod er også forskellig fra din højre fod. Du kan tilpasse din sko til din fod ved at bruge indlægssåler der passer præcis til din fod, dine sko og dit bevægelsesmønster. Det vil styrke dit velvære og din performance. Vi gør det nu nemt og billigt at få indlægssåler skabt kun til dine fødder og dine sko.

Vi tilbyder nu at du kan få taget mål af dine fødder og sko. 3 dage efter har vi produceret dine indlægssåler. Vi producere sålerne med den nyeste 3D teknologi i Danmark. Sålerne er lavet af europæiske materialer af høj kvalitet på niveau med de bedste håndlavede indlægssåler. Sålerne laves til alle slags fødder, sko og behov. Udover sålens form, så kan man også tilpasse sålens fasthed, stødabsorbering og smidighed ud fra din vægt, behov og fysiske udfordringer. Vores teknologi er lavet med hjælp fra specialister indenfor: fødder, ryg og biomekanik (fysioterapi).

LEDELSEN

Zoles er stiftet af far og datter. Firmaet gik i luften med sålerne i sommeren 2017, men selve ideen og konceptet går helt tilbage til 2014 hvor familien også oprettede moderselskabet Shoe My Feet. Tiden frem til 2017 gik med at udvikle teknologien, undersøge alt fra fødder til biomekanik samt have udviklingsforløb med specialister m.m. Siden sommeren 2017 har Zoles haft klinik, produktion og Udviklingscenter i Espergærde i Nordsjælland.

VORES TEAM

ZOLES' team består af de to stiftere, en webmanager, en grafiker og en koder. Lige nu søger vi en medarbejder til teamet, læs mere her

Vidste du, at:

Zoles er verdens første firma der producere fodsenge til sandaler med udtagelige fodsenge.

Zoles er verdens første 100% 3D-printede indlægssåler der er tilpasset foden og skoen perfekt.

Facebook