HAR DU NEDSUNKEN FORFOD?

MAN KAN GODT FOREBYGGE OG FORBEDRE EN NEDSUNKEN FORFOD Fødderne er det, der holder os på jorden. Det er den kropsdel med størst antal knogler, men knoglerne i foden vejer kun 100 gram. De kan dog tåle belastning på flere gange kropsvægten i serier på tusinde gentagelser. Dog er forudsætningen, at vægten bliver fordelt korrekt ud i hele den del af foden, der har kontakt med underlaget.

Fra naturens side er vi udstyret med en lille bue på tværs af forfoden. Denne bue medvirker til, at vi kan have et fjedrende afsæt, når vi går og løber. Hvis denne bue falder sammen, bliver afsættet mere hårdt og vil gå direkte hen over ledhovederne på mellemfodsknoglerne. Trykket fra knoglerne ned på huden og underlaget bliver derved meget voldsomt og meget større. Dette kalder vi en nedsunken forfod. Med fodøvelser og støtte fra såler, kan du lindre smerter fra forfoden, men du kan også forbedre og forbygge.


BOOK TID

HVIS DU HAR NEDSUNKEN FORFOD KAN DU OPLEVE:

  • Forfodssmerter
  • Ligtorne
  • Hovedpine
  • Hård hud på forfoden
  • Følelsesløshed i foden

FÅ ET PAR ZOLES

Book tid til opmåling hos ZOLES i Espergærde og få et par ZOLES til 599 kr. Inkluderet i prisen er konsultation, opmåling og print af et par såler. Vi 3D-printer direkte fra vores kontor i Espergærde. Læs mere om sålerne her
Det er uforpligtende at booke tid til opmålingen. Du betaler først når du modtager dine såler.

Book tid til opmåling

Hvornår vil du komme?


Facebook