TIL DIN FORENINGET SUNDHEDSTILBUD FOR DIG OG DIN FORENING Mange sportsudøvere oplever store problemer med ankler og knæ, hvilket oftest skyldes, at der ikke er nok støddæmpning i deres sko - og det er ligegyldigt, hvorvidt du dyrker din sport på højt plan eller hobby-plan. Et par indlægssåler til dig og dine kammerater i din sportsforening kan gøre underværker, når I er aktive og rører jer. En god indlægssål fra ZOLES medvirker til færre smerter i ankler, knæ, ryg og hofte, da der er støddæmpning i og er formet præcist til din sportsko.

Nogle menneskers fødder giver dem store udfordringer i dagligdagen, og de fleste af os får problemer med fødderne, når vi passerer de fyrre år; nedsunken forfod der skal løftes, svang der skal en støtte under, hælsporer der skal have støddæmpning og så videre.
Indtil nu har speciallavede såler til den enkelte person været dyre at fremstille og kun noget, som man kunne få lavet hos specialister. Med vores banebrydende nye teknologi er det blevet nemt og billigt at få lavet såler efter mål og behov.

Vi tilbyder en ordning til jeres forening, hvor vi specialdesigner sålen til den enkeltes behov og udfordringer. Vi kommer ud til jer i foreningen og laver konsultation og opmåling.

Er du interesseret i at høre mere om vores tilbud til jeres forening, så kontakt os i dag på 53 55 28 00 eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig.

MED ZOLES KAN DU FÅ HJÆLP MED

  • Trætte og ømme ben
  • Knæproblemer
  • Rygproblemer
  • Hovedpine
  • Akillesseneproblemer
  • Skinnebensbetændelse

Vi aftaler en dag, hvor en konsulent fra ZOLES kommer til foreningen og laver opmål på foreningens medlemmer. Vi tilbyder også at I kan komme direkte til os eller vores samarbejdspartnere og få taget mål til sålerne. Konsulenten kommer retur ugen efter med sålerne, der afprøves og godkendes af medlemmerne.

Vil du også give dig og din forening bedre vilkår? Så kontakt os i dag på 53552800 eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig.
Facebook