TILBUD TIL FODTERAPEUTER


INDLÆGSSÅLER FRA ZOLES. KVALIITETSSÅLER TIL UOVERTRUFFEN PRIS! Vi tilbyder samarbejder med fodterapeuter, der ønsker at tilbyde specialsåler som en del af konsultationen. I vil skulle foretage opmålingen til sålerne og konsultationen med kunden. Dernæst sender I informationen til os, som så vil 3D-printe sålerne til jeres kunde. I løbet af 2018 vil alt dette dog komme til at fungere online.

Vores 3D-design og produktionsteknologi gør, at kunden kan få modelleret sålerne til præcis deres fødder og sko. Vi kan endog tilpasse sålerne individuelt til at håndtere kundens specifikke udfordringer som f.eks. nedsunken forfod, platfod, hælspore mv. Vi tilbyder fodterapeuterne et system, der kan bruges, uanset om man er ny inden for området eller er specialist og selv ønsker at modellere sålerne ud fra egne krav.

Vi kommer gerne og underviser jer i, hvordan I tager mål, og hvordan sålerne skal være for at afhjælpe kundens udfordringer med platfod, nedsunken forfod eller høj svang.

Er I interesserede i et samarbejde eller blot at høre mere om vores produkt og hvad, vi kan tilbyde, så ring på tlf. 53 55 28 00. Hvis I ønsker at blive ringet op af os, så benyt kontaktformularen nedenfor.

FORDELE VED AT VÆLGE ZOLES SÅLER

 • I vil få indlægssåler, der er specialdesignede til jeres kunder. Der findes ingen såler på markedet i dag, der kan matche vores pris, kvalitet og egenskaber.
 • I vil spare tid, da I ’kun’ skal bruge tid på opmåling af fod og at udfylde et ark fra Zoles og ikke bruge tid på at fremstille indlægssålen selv. Det klarer vi.
 • Mange fodklinikker er små og med få ansatte, og en traditionel opmåling med herefter fremstilling af såler kræver meget plads. Ved et samarbejde med ZOLES skal I kun bruge plads til opmåling af fod på papir foruden jeres forundersøgelse og ganganalyse og så ordner vi resten.
 • I kan få udvidet jeres kundebase, da ZOLES ikke kun er for kunder, der har ’syge’ fødder, men også for kunder, der ønsker at gøre noget godt for deres fødder og ønsker at gøre noget ved en udfordring, inden det kan blive et problem.
 • I vil få et reklamebureau i ryggen, der markedsfører jer og jeres virksomhed på alle vores digitale platforme.

KONTAKT OS

Vil du høre mere om vores tilbud til fodterapeuterne, så kontakt os i dag på 53 55 28 00 eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig.

Vi aftaler en dag, hvor en konsulent fra ZOLES kommer til jeres klinik, hvor I modtager personlig vejledning i, hvordan I måler fødder og sko og bruger vores system. Vi kommer gerne ud og servicerer de første kunder sammen med jer.

DET SIGER FODTERAPEUTER OM OS

 • Janne Hovgaard
  Jeg har været rigtig, rigtig glad for at have sålerne fra Zoles i mine sko. De er dejligt varme her i den kolde tid, og så synes jeg, det er fedt i forhold til det hygiejniske aspekt.
  Janne Hovgaard
  Statsautoriseret Fodterapeut, Helsingør
 • Lone Littré
  På grund af pladsmangel har vi ikke gjort os så meget i såler, da det bliver besværligt. Det har Zoles vendt op og ned på.
  Lone Littré
  Statsautoriseret Fodterapeut, Helsingør
Facebook