VIL DU VÆRE VORES SERVICEPARTNER?


Vi søger servicepartnere, der ønsker at tilbyde Zoles' såler til deres kunder.


Vi kan også tilbyde dig og dine kollegaer en firmaaftale med indlægssåler til arbejdsskoen.

ET TILBUD FOR FODTERAPEUTER

For alle fodterapeuter der ønsker at tilbyde specialsåler som en del af konsultationen. I vil skulle foretage opmålingen til sålerne og konsultationen med kunden. Dernæst sender I informationen til os, som så vil 3D-printe sålerne til jeres kunde. I løbet af 2018 vil alt dette dog komme til at fungere online.

Vores 3D-design og produktionsteknologi gør, at kunden kan få modelleret sålerne til præcis deres fødder og sko. Vi kan endog tilpasse sålerne individuelt til at håndtere kundens specifikke udfordringer som f.eks. nedsunken forfod, platfod, hælspore mv. Vi tilbyder fodterapeuterne et system, der kan bruges, uanset om man er ny inden for området eller er specialist og selv ønsker at modellere sålerne ud fra egne krav.

Vi kommer gerne og underviser jer i, hvordan I tager mål, og hvordan sålerne skal være for at afhjælpe kundens udfordringer med platfod, nedsunken forfod eller høj svang.

Læs mere om vores tilbud til fodterapeuter her!
ET TILBUD FOR FIRMA OG MEDARBEJDER

Et par indlægssåler til medarbejdere, der går eller står meget i løbet af dagen, kan gøre underværker for personens velbefindende. En god indlægssål medvirker til færre smerter i ryg, hofte, ben og fødder hos den enkelte medarbejder og giver dermed færre sygedage, så det kan betale sig at investere i et par indlægssåler fra ZOLES.

Indtil nu har speciallavede såler til den enkelte person været dyre at fremstille og kun noget, som man kunne få lavet hos specialister. Med vores banebrydende nye teknologi er det blevet nemt og billigt at få lavet såler efter mål og behov. Vi tilbyder en firmaordning, hvor jeres medarbejdere kan få lavet indlægssåler, der passer til deres fødder, sko og behov. Vi kommer ud til jer og servicerer jeres medarbejdere; måler fødder og sko og konsulterer omkring udfordringer og behov ift. fødderne og såler.

Læs mere om vores tilbud her!
Facebook